Μετάβαση στο περιεχόμενο
Χρειάζεσαι βοήθεια? Οι σύμβουλοί μας μπορούν να σας βοηθήσουν ΔΩΡΕΑΝ με πληροφορίες! Επικοινωνήστε μαζί μας στο 698 702 8537
Χρειάζεσαι βοήθεια? Οι σύμβουλοί μας μπορούν να σας βοηθήσουν ΔΩΡΕΑΝ με πληροφορίες! Επικοινωνήστε μαζί μας στο 698 702 8537

Σχετικά με εμάς

HYDROSYSTEMS είναι μια Ρουμανική εταιρεία που 15 χρόνια τώρα μεγαλόνη σταθερά και υγιής και είναι μια απο τις ποιό γνωστές και έμπιστες εταιρείες που παροχούν λύσεις για πληρή συστήματα μεταφοράς νερου για: γεωργία, εφαρμογές, βιομηχανία και πισίνες.

Ξεκινώντας με το 2019, έχουμε επεκτείνει το πεδίο δραστηριότητάς μας και ξεκινήσαμε ένα site για την παροχή ευρείς κατηγοριών πρακτικών προϊόντων για το σπίτι. ΄Ετσυ ήρθαμε ένα βήμα πιο κοντά απο τον τελικό καταναλωτή, εσάς.

Η προσφορά μας έχει αυξηθεί για να περιέχη καινοτόμες συλλογές προϊοντων high tech, εξαρτήματα κουζίνας και οικιακές συσκευές, προϊόντα για υπολογιστές και ηλεκτρονική, έπιπλα για το σπίτι και τον κήπο και άλλες συλλογές.

Το πορτφόλιο με 10.000+ προϊόντα προσεκτικά επιλεγμένα είναι δοκιμασμένα για να πληρούν αυστηρά κριτήρια ποιότητας και ανθεκτικότητας.

Δείνουμε δωρέαν διαβούλευση για τα συστήματα που αγοράσατε απο εμάς και είμαστε περήφανοι με την όμορφη ομάδα μας, που είναι πολύ εμπειροί και εκπαίδευμενοι.

Φροντίζουμε για τους πελάτες μας: είμαστε παντα στην διάθεση σας με πρακτικές συμβουλές, πληροφορίες, λεπτομέριες και απαντήσεις.

Η υπόσχεση Hydrosystems: επαγγελματικότητα, σοβαρότητα, φροντίζουμε για τους πελάτες, ετοιμότητα και σωστή αναλογία αξίας και ποιότητας. Η βασική αρχή μας είναι: Better everyday!

2004

Ξεκινάμε στην Πετροσάνι, Χουνεντοάρα (Ρουμανία) ως μια εταιρεία εμπορίας σωληνών γεωργίας και βιομηχανίας.

2005-2013

Γίνετε μέλος του MEGA GROUP, πολυεθνική εταιρεία. Με διανομή σε 12 χωρες, Hydrosystems γίνεται το πιο δημοφιλές εταιρείες εμπορίας συστημάτων γεωργίας, εφαρμογές, βιομγανίας και πισίνες απο την Ρουμανία. Στο 2010 ανοίγει αρχηγείο και αποθήκη στο Βουκαρέστη.

2014

Χωρίζεται απο το MEGA GROUP και γίνετε ένα business με εξολόκληρο ρουμανικό εισόδημα.

Ανίγει αρχηγείο στην Τιμισοάρα. Αυξάνη την επιφάνεια αποθήκευσης στο Βουκαρεστη.

2015

Ενισχύει την θέση στην τοπική αγορά με την προσφορά των ποιοτικών προϊντων και υπηρεσιών.

Σηματοδοτεί συμβάσεις με τοπικούς παραγωγούς απο την δυτική Ευρόπη.

Επενδύει σε σύγχρονα συστήματα πληροφορικής για να συγκέντρωση και αυτοματοποιήση ολλες χρηματοοικονομικές πράξεις και των εφοδιαστικών.

Αναδιοργάνωσε τις αποθήκες απο το Βουκαρέστη και Πετροσάνι.

2016

Επενδύει στα δικές του μάρκες: AquaFix, SimpleFit, Danken, Gorjan.

Επενδύει σε καινούργια προτότηπα παρουσίασης στο δίκτυο Dedeman.

Ξεκινά τη δικό της online πλατφόρμα πώλησης.

Προσλαμβάνει συμβούλους για την κατασκευή συστήματων άρδευσεις για να δώσει δωρεάν παροχή συμβουλών στους πελάτες.

Παράγυ βιντεο τύπου do it yourself (DIY).

2018

Η επέκταση συνεχίζει στην αγορά online που κερδίζει πιο πολλούς πελάτες που επωφελούνται για πληρή υπηρεσίες έργων και εφαρμογής για διαφορετικά συστήματα.

2019

Ξεκυνά με επιτυχία το site www.aicuce.ro στο οποίο το κυρίο μέλημα είναι η προσφορά πρακτικών λυσέων για όλλα τα οικαστικά προβλήματα: έξυπνες εφαρμογές, αξεσουάρ κουζίνας και οικιακές συσκευές, υπολογιστές, ηλεκτρονική, δικόσμηση, έπιπλα σπιτιού και κήπου, ηλιακή ενεργεία, εγκαταστάσεις νερού.